Over ons

Over ons

Stelt u eens voor..

binnen uw bedrijf vindt een ongeval met één van uw medewerkers of klanten plaats… of er breekt onverwachts een brand uit. Wat doet u dan? Zult u hulpeloos toe moeten kijken totdat het ambulance- of brandweerpersoneel ter plaatse is?

Of zult u of een van uw medewerkers direct de situatie kunnen overzien en weten welke handelingen te verrichten zodat het letsel aan het slachtoffer of de schade aan uw bedrijf beperkt zal blijven?
Wij van Trainings- en Advies Bureau Arnold de Graauw
zijn al jaren deskundig in het geven van trainingen in bedrijfshulpverlening. Wij zijn in het bezit van het keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening en werken dus volgens de normen en eisen van het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening).Onze instructeurs van het Eerste Hulp-gedeelte zijn uiterst ervaren en bovendien gekwalificeerd als kaderinstructeur van Eerste Hulp, ambulanceverpleegkundige of verpleegkundige op een spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis.

We bieden u een drietal type cursussen:

de wettelijk verplichte “Basiscursus Bedrijfshulpverlening” (die als eerste gevolgd wordt) de eveneens wettelijk verplichte jaarlijkse “Herhalingscursus Bedrijfshulpverlener” en een aantal niet-wettelijke, maar aanvullende cursussen.

Bekijkt u eens rustig de verdere informatie en neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.