Keurmerk

Kwaliteitsgarantie van het NIBHV

Wat is het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening?

Het keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening is verleend aan Training en Adviesbureau Arnold de Graauw Het wordt alleen verleend aan Nederlandse opleidingsinstituten die voldoen aan een aantal eisen. Door het stellen van bepaalde opleidingsvoorwaarden ontstaat de zekerheid dat een opleidingsinstituut kwaliteit biedt.

Wij bieden u deze kwaliteitsgarantie.

Het keurmerk garandeert dat onze basisopleiding BHV voldoet aan de daarvoor gestelde normen. Het NIBHV draagt zorg voor de erkenning en controle van de kwaliteit van de bij het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening aangesloten instituten.

Wat heeft u aan het keurmerk van het NIBHV?

Het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening vergemakkelijkt de herkenbaarheid van de kwaliteit van de BHV-opleidingsinstituten. U heeft als cursist de zekerheid dat u met een kwaliteitsopleiding te maken heeft. Het Keurmerk biedt garantie, omdat opleidingsinstituten met het Keurmerk voldoen aan de gestelde eisen. Controle hierop vindt regelmatig en onaangekondigd plaats.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.nibhv.nl.

basiscursus
Basiscursus bedrijfshulpverlener

In de basiscursus “Bedrijfshulpverlener” wordt u of uw werknemer officieel opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Zoals eerder vermeld, bestaat bedrijfshulpverlening uit het behandelen van zowel Brandbestrijding en Ontruiming als van Eerste Hulp -aspecten.

herhalingscursus
Herhalingscursus bedrijfshulpverlener

Niet alleen bent u als ondernemer wettelijk verplicht om één of meerdere werknemers op te laten leiden tot bedrijfshulpverlener. Ook moet u kunnen garanderen dat de bedrijfshulpverlener te allen tijde zijn taken uit kan voeren. Hij zal zijn kennis en vaardigheden door oefening op peil moeten houden.

aanvullende cursussen
Aanvullende cursussen

U kunt bij ons terecht voor vele andere cursussen, zoals bijv. de cursus: "Gebruik kleine blusmiddelen”. Bekijk ons volledige aanbod door op meer informatie hieronder te klikken.