Cursussen

Onze cursussen

We bieden u een drietal type cursussen: de wettelijk verplichte “Basiscursus Bedrijfshulpverlening” (die als eerste gevolgd wordt), de eveneens wettelijk verplichte jaarlijkse “Herhalingscursus Bedrijfshulpverlener” en een aantal niet-wettelijke, maar aanvullende cursussen.

We vinden het belangrijk om deze cursussen op maat te bieden; locatie, tijden en data worden afgestemd op de wensen en mogelijkheden van uw bedrijf. We werken in termen van dagdelen van vier lesuren; zowel ‘s ochtends, ‘s middags als ‘s avonds.

Hoewel u volledig vrij wordt gelaten in de keuze voor de locatie, gaat onze voorkeur echter uit naar uw eigen bedrijf. Door bekend te raken met BHV-technieken op de eigen werkvloer zult u in calamiteitensituaties direct en gericht kunnen handelen.

Voor alle cursussen is het maximale aantal deelnemers 16. Indien het aantal cursisten beperkt is, is het mogelijk om cursisten van verschillende bedrijven bij elkaar te voegen, zodat voor u toch het prijsvoordeel blijft bestaan.

basiscursus
Basiscursus bedrijfshulpverlener

In de basiscursus “Bedrijfshulpverlener” wordt u of uw werknemer officieel opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Zoals eerder vermeld, bestaat bedrijfshulpverlening uit het behandelen van zowel Brandbestrijding en Ontruiming als van Eerste Hulp -aspecten.

herhalingscursus
Herhalingscursus bedrijfshulpverlener

Niet alleen bent u als ondernemer wettelijk verplicht om één of meerdere werknemers op te laten leiden tot bedrijfshulpverlener. Ook moet u kunnen garanderen dat de bedrijfshulpverlener te allen tijde zijn taken uit kan voeren. Hij zal zijn kennis en vaardigheden door oefening op peil moeten houden.

aanvullende cursussen
Aanvullende cursussen

U kunt bij ons terecht voor vele andere cursussen, zoals bijv. de cursus: "Gebruik kleine blusmiddelen”. Bekijk ons volledige aanbod door op meer informatie hieronder te klikken.